rentals costa del sol rental accommodation villas rentals Marbella property to rent Estepona apartments short term holiday lets short term rentals Costa del Sol Spain. Rental accommodation, property to rent Costa del Sol English Spanish Dutch German French

Aanbevolen Activiteiten aan de Costa del Sol

Hier zijn een aantal geweldige ideeën om uit te proberen ...

Komt u naar de Costa del Sol in Spanje voor uw vakantie, dan zijn hier enkele leuke activiteiten die u kunt proberen. Wij kunnen alles voor u regelen: van uitstekende accommodatie en uw transport van en naar de activiteit. Lunch, diner en barbecues kan allemaal geregeld worden voor uw reis. Er zijn tal van activiteiten en recreatieve activiteiten te doen en te zien aan de Costa del Sol. Wij halen u op op één van de vele pick-up plaatsen tussen Mijas Costa, Marbella, San Pedro, Estepona, en de Casares Costa.

We kunnen ook speciaal op maat gemaakte dagjes uit verzorgen voor degenen die hun eigen ideeën hebben over wat ze zouden willen doen, maar misschien geen vervoer hebben. Vul het onderstaand formulier in en laat ons weten wat u wilt doen en we zullen zien hoe wij u kunnen helpen. Als je wat hulp nodig hebt met het beslissen, aarzel dan niet om ons te contacteren.


Zeilboot charter

Tussen € 300 - € 450 (afhankelijk van het seizoen) voor maximaal zes passagiers (DE MEESTE DAGEN MOGELIJK)

Tijd verbrengen op een boot kan een zeer ontspannen manier zijn om je tijd door kunnen. Of u nu gewoon geïnteresseerd bent in ontspanning aan boord, graag wilt vissen, of op zoek wilt brengen aan dolfijnen, kijk dan op onze suggesties. Deze activiteit kan veel leuker zijn dan je zou denken.

FOR MORE INFORMATION ABOUT OUR RECOMMENDED BOAT TRIPS CLICK HERE..


Quad fietstochten

Een uur € 70, Twee uur € 100 Drie uur € 130 per bestuurder (ELKE DAG)

De Quad fietstochten zijn gevestigd in Coin zodat het gemakkelijk te bereiken is vanaf vele plaatsen aan de Costa del Sol. De reizen zijn afgestemd op uw behoeften. Of u wilt een makkelijke rit door het land of wat meer moeilijk terrein, de reis wordt op maat gemaakt om uw persoonlijke wensen en behoeften te vervullen. Op één fiets kunnen twee personen. Prijs is volledig inclusief fiets, brandstof, verzekering, belasting, helm-, water-en gids. U moet geschikte kleding en uw rijbewijs meenemen. Minimaal 2 fietsen voor prive-rondleiding of je moet een groep organiseren. Kinderen mogelijk als passagiers alleen. Locatie biedt de mogelijkheid van jacuzzi met een lunch of barbecue mogelijk voor groepen. Het vervoer naar de locatie kan gemakkelijk worden geregeld.


De Off-road ervaring dag

4x4 Jeeps in de ochtend en quads in de middag

Prijs is afhankelijk van de groep, maar op aanvraag beschikbaar (elke dag beschikbaar)

Op deze geweldige dag ervaart u een 4x4 jeep tour in de ochtend, gevolgd door quad tour in de middag. Je kan achterover leunen en genieten, gereden door de Marbella bergen, paden, rivieren en verborgen routes of als alternatief kiezen om onderwezen te worden in de kunst van het 4x4 rijden door je eigen instructeur en daarna zelf de routes rijden. Dit wordt gevolgd door de lunch en lekker fris drinken. Na de lunch neem je controle over een Quad onder begeleiding van een deskundige leider. Quads zijn gebouwd om een passagier mee te nemen, zodat je partner kan meerijden, en u gaat steeds dieper de bergpaden in en off-road tracks die niet toegankelijk zijn met conventionele voertuigen. Waarom niet de dag afsluiten met een spectaculaire barbecue, compleet met onbeperkt bier, wijn, water en frisdranken. Voor grotere groepen kan entertainment worden geregeld voor alle smaken. En het transport om terug te keren naar uw accommodatie.


De Marbella 4x4 Jeep Jacht op de Schat

Prijs op aanvraag. Minimaal 12 personen (ELKE DAG)

De speurtocht begint en eindigt normaal gesproken bij uw vakantie woning. Er worden vele vormen aangeboden waarmee uw groep kan strijden in een ochtend, middag, avond of zelfs de hele dag. Je bent opgesplitst in teams (meestal van 3 of 4 per groep) en elke groep heeft een 4x4 jeep. Je krijgt aanwijzingen die uiteindelijk naar de schat leiden. Je krijgt foto´s te zien, die de teams nodig hebben om te bepalen waar ze zijn genomen en daarbij de opdracht om soortgelijke foto's te nemen met een camera. U wordt langs kronkelende campo tracks gestuurd, schilderachtige witte dorpjes en vele Ventas. De Jacht op de Schat is afgestemd op uw verzoek en biedt een goede competitie en heel veel plezier.


Canyoning in Benhavis, Marbella

€ 70 tot € 45 voor groepen van 2 - 12 personen (DE MEESTE DAGEN)

Canyoning houdt in klimmen, zwemmen, abseilen, springen en in het algemeen klauteren op rotsen door rivieren en rotsachtige passages. Het is een spannende adrenaline opwekkende activiteit die plaatsvindt in de beeldschone rivier gorges van Benhavis, met zijn reeks spectaculaire watervallen, kristalheldere zwemplekken en prachtige rots passages. Zuid-Spanje biedt uitstekende mogelijkheden voor Canyoning vanwege de geologie en het klimaat. Het is geschikt voor de meeste mensen die redelijk fit zijn en in staat zijn om te zwemmen in een natuurlijke omgeving. De reis duurt ongeveer twee tot drie uur.


Paardrijden en ponyrijden

Volwassenen en kinderen € 20 per half uur (ELKE DAG)

Paardrijden in het Spaanse platteland is een prachtige activiteit. Of u nu een ervaren ruiter bent of is het je eerste keer, wij kunnen paardrijden voor iedereen aanbevelen. Je zal eerst moeten aantonen dat u in staat bent om je paard in de picadero te controleren en dan daarna kan je gaan rijden met de instructeur op het platteland. Training wordt altijd eerste gegeven voordat je verder gaat. De minimale tijd is een uur en bevat uw tijd in de Picadero. Het is ook mogelijk voor kinderen om ze door de ouders laten trainen op een pony in de picadero voor een 30 minuten minimale tijd. De stallen zijn gelegen in Estepona.


Karten in Marbella

Ca. € 45 per persoon voor een uur, afhankelijk van de groepsgrootte (RIJDT IEDERE DAG)

Dit is een populair evenement voor grote groepen. Het is mogelijk om 8 karts op de baan in één keer te hebben. Vervoer van en naar de locatie kan worden geregeld.


Als u belangstelling heeft voor één van onze activiteiten, vul dan hieronder a.u.b. uw gegevens in, en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord bij u terug.

Naam:
Telefoon of mobiel:
E-mail:
Grootte groep:

Vul hier in, in welke
Activiteiten u interesse
Heeft en wat u specifiekeWensen zijn

 
Verkoop WoningenMalaga AutoverhuurDagtrips en excursies costa del solActiviteiten en vrije tijdSkin in Sierra NevadaTrips naar MarokkoGolf arrangementLange Termijn VerhuurRonda hotels los PastoresBoek uw VluchtUitgebreid zoeken Verhuur